XS
SM
MD
LG

PLS: Trajal - Inđija 3:0

Po veoma lošem terenu na stadionu "Mladost" u Kruševcu je odigrana utakmica 25. kola Prve lige Srbije.

Foto: facebook.com/fktrayal

Trajal je u tom meču ugostio ekipu Inđije, koju je jesenas dobio posle rezultatskog preokreta sa 2:1. Ovog puta tih muka domaći igrači nisu imali. Lako i ubedljivo su savladali svog gosta sa rezultatom 3:0.

Prvi i drugi gol domaći igrači su postigli posle prekida. Tačnije bili su to udarci iz ugla. Dobro su se snašli u kaznenom prostoru, prvo Jovanović u osmom minutu, a potom kasnije dvostruki strelac Marong u 33'.

Tokom utakmice gosti su pokušavali da tehnički doteranom igrom pariraju domaćinu, ali je teren bio nepogodan za takvu igru. Tu su usledile mnoge greške gostiju, a jedna je i kažnjena u poslednjem minutu utakmice. Tada je Rogač loše odreagovao, izgubio loptu na nekih 18.mretara od svog gola kao poslednji igrač odbrane i već pomenuti Marong ulazi u kazneni prostor i sa nekih 12.metara lako matira Prekovića za konačnih 3: 0.

Posle dve dobre igre, ali i samo jednog osvojenog boda Inđija nastavlja sa mini serijom loših rezultata.

Kruševac. Stadion Mladost, gledalaca 200. Sudija: Dalibor Manojlović, pomoćnici: Milan Pešović i Milan Pašajlić. Četvrti sudija: Dušan Miladinović. Delegat: Ivan Nikolić. Strelci: Jovanović 8', Marong 33' i 90' - Trajal. Žuti kartoni: Milosavljević 10' i Gašić 90' - Trajal, Bjeličić 22' - Inđija.

Trajal: Stojanović, Milosavljević, Gašić, Radmanovac, Stepanović, Milisavljević (Đurović 62'), Marong, Jovanović (Kilibarda 80'), Gogić, Milošević, Petrović (Radivojević 46').

Inđija: Preković, Veličković, Dimitrijević (Bastajić 60'), Bjeličić, Ivančević, Ilić (Damnjanović 67'), Maksimović, Banjac (Andrejić 46'), Anđelković, Rogač, Bađi.