XS
SM
MD
LG

Blizu Leu Prva liga

ŽOK Leotar

Finalni turnir pobjednika sve četiri grupe Druge lige RS odbojkašica održaće se ovog vikenda u Trebinju. Ekipe Prijedora, Kotor Varoša, Drine i Leotara u jednom danu odlučiće ko će naredne sezone nastupati u prvoligaškom rangu, a finalista će kroz dodatne kvalifikacije imati priliku plasirati se u viši rang.

- Već drugu godinu za redom smo prvaci regionalne Druge lige RS - Grupa 4. I ove, kao i prošle smo se izborili za domaćinstvo, u pokušaju da napravimo najbolji odbojkaški rezultat u istoriji, u Trebinju, plasman u Prvu ligu RS. To naravno nije impetativ, već naša želja, obzirom da je prosjek ekipe 17 godina, te da bi u prvoligaškom društvu sigurno bili ubjedljivo najmlađa ekipa. To bi svakako bio poseban teret. Sa druge strane, obzirom na veliki broj djece koja treniraju u našem klubu, na rezultate u poslednjim godinama, želimo napraviti rezultatski iskorak, u pokušaju stvaranja odbojkaške tradicije u Trebinju, ali i ostavljanja prostora mlađim generacijama da nastave tim putem. Pozivamo sve naše sportske prijatelje da nas podrže u toj namjeri. - izjavio je za Herceg televiziju Mišo Pešić trener ŽOK Leotar Trebinje.

Finalni turnir za prvaka Druge lige igra se po kup sistemu, najprije polufinalni mečevi, a zatim finale. Parovi su određeni žrijebom.

Trebinje 07.04.2019 godine (Dvorana OŠ "Jovan Jovanović Zmaj")

Polufinale:

(1) ŽOK Leotar-OK Kotor Varoš 11:30č

(2) OK Prijedor-OK Drina(Zvornik) 13:30č

Finale: 16:30.