XS
SM
MD
LG

Termag vas čeka

Nemanja Vučeti sa novinarima

otel "Termag" na Jahorini predstavio je danas ljetnu ponudu za sezonu 2019/20. gdje je za svoje goste pripremio raznovrstan i bogat zabavno-turistički sadržaj.

Marketing menadžer hotela "Termag" Nemanja Vučetić rekao je novinarima da su za ovo ljeto pripremili sasvim nove sadržaje poput igraonice za djecu na otvorenom na preko 300 metara kvadratnih.

"Pored svog wellnes i spa centra, hotel "Termag" nudi promotivne cijene poput popusta od 30 odsto na usluge smještaja, tako da pored dodatnih sadržaja imamo i prihvatljive cijene i mislim da će to biti interesantno za ovo ljeto", rekao je Vučetić.

Vučetić kaže da Jahorina ima mnogo toga za ponuditi poput staza za pješačenje, šetnju i vožnju bicakala i kvadova, a uskoro će biti puštena u rad i kabinska gondola - žičara što će proširiti turističku ponudu planine.

Gosti ovog hotela i korisnici usluga koje on nudi moći će u toku ljeta da isprobaju bogatu gastronomsku ponudu hotelskog i restorana "Kolibe" u sastavu hotela, te uživaju u prednostima poput wellnes-spa centra, zabavnog dijela poput bilijar sale i kuglane i drugog sadržaja.

Poseban užitak koji su novinari danas  iskoristili su vožnje kvadova i bicikala širom planine.

 

 

...

Fotografije: