XS
SM
MD
LG

Varjačić i Grbović produžili saradnju sa Radničkim 1923

Foto: FK Radnički 1923

Varjačić je već nekoliko sezona unazad jedan od najboljih igrača Radničkog, a jedno vreme je nosio i kapitensku traku kragujevačkog kluba. Na „Čika Daču“ se vratio 2016. godine i bio predvodnik ekipe koja je izborila povratak u Prvu ligu Srbije.

Vihorni desni bek je u prošloj sezoni imao dosta problema sa povredama, pa je zabeležio svega 22 nastupa za Radnički u Prvoj ligi Srbije.

Stefan Grbović je na „Čika Daču“ stigao u zimskom prelaznom roku iz ekipe Zlatibora. Ovaj 24-godišnji vezni fudbaler, rodom iz Kragujevca, prošao je omladinsku školu Partizana, a zatim je igrao u Teleoptiku i u NK Brda iz Slovenije. Grbović je u minuloj polusezoni zabeležio deset nastupa za kragujevački tim, od toga četiri puta kao starter.

Jovan Lukić više nije igrač Radničkog 1923. 21-godišnji vezni fudbaler, koji je ponikao u omladinskoj školi kragujevačkog kluba, nastaviće karijeru u Novom Pazaru, članu Srpske lige Zapad.

Pre Lukića, redove kluba sa "Čika Dače" napustili su Mile Vujasin, Stefan VasićAleksandar Dimitrić, Branko Ostojić i Luka Milisavljević.