XS
SM
MD
LG

Modriča mora pasti

 Tim Slavije danas na svom terenu čeka ekipu Modriče. Bićo to po svemu sudeći neizvestan i tvrd meč.- Oba tima nisu krenula kako su očekivala u šampionatu Republike Srpske, a bodovi sa ovog meča su svakako potrebniji Slaviji. Oni se nalaze u seriji od tri poraza. Dva u šampionatu i jedan u Kupu Bosne i Hercegovine, pa se pobeda nameće kao imperativ.

-Nemamo mi šta mnogo da kalkulišemo. Moramo da krenemo od prtve minute ka golu Modriče i da tražimo pogodak, vođstvo, a na kraju i pobedu. Nismo se u zadnjim okršajima proslavili. Morali smo mnogo bolje i kvalitetnije. Jednostavno smo padali kada nismo smeli i omogućavali protivnicima da lako stižu do golova. Mi smo nakon toga dodavali gas, ali nismo imali ni sreće. Protiv Modriče moramo biti mnogo bolji i organizovaniji. Radije činjenica da nemamo povređenih i kažnjenih fudbalera, pa će trener Milan Gutović moći izvesti najjači sastav, rekao je Vučina Šćepanović, kapiten i najbolji igrač Slavije. On je odnedavno postavljen i na poziciju pomoćnika trenera Gutovića.

- Odlučio sam da se bavim trenerskim pozivom, pa je bilo logično da evo prihvatim i ovu poziciju pomoćnog trenera. Nije se to, što se mene tiče mnogo šta promenilo. Treniram zajedno sa ostalim saigračima, s tim što ih sada malo više nadgledam. Dobri su to momci, rade kvalitetno, ali vam nekada i sreća okrene leđa. Upravo se to dešava sada sa nama. Odigramo dobro prvo  poluvreme, napravimo i rezultat adekvatan, a onda sve to prospemo. U zadnjem kolu smo okrenuli ploču. Prvih 45 minuta očajno, pa onda se vadimo. E, sa Modričom ćemo morati odigrati u kontinuitetu. Onda nam ni bodovi neće pobeći, zaključio je Vučina Šćepanović. 


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8