XS
SM
MD
LG

Mreže mirovale na lukama

ŽFK Čelik, Doboj

 

 

 

Nakon ubjedljivog trijumfa u prvom kolu prvenstva nad ekipom Borca u Šamcu očekivao se novi trijumf dobojskog prvoligaša Čelika.

Medjutim, fudbalerkama trenera Mladena Todorovića na stadionu Luke u Doboju dostojan rival bila je Mladost iz Rogatice čije igračice  su od početka do kraja igrale požrtvovano i sa ciljem da se vrate neporažene.

Zahvaljujući brzopletosti Tunjićeve, Markanovićeve  i Hasanićeve  u odlučujućim trenucima pred golom pouzdane  Nikoline Olović s jedne,  kao i Fate Lihić golmana Čelika, nakon akcija gošći s druge strane , mreže su   ostale netaknute.

Ipak, malobrojni gledaoci mogli su zadovoljni da napuste stadion jer su vidjeli požrtvovanu i dopadljivu igru djevojaka obje ekipe. Neriješen rezultat je najrealniji ishod ovog susreta,  a sudijska ekipa na čelu sa mladim Nedeljkom Jevtićem,   korektno je obavila svoj posao.

ŽFK ČELIK - ŽFK MLADOST 0:0

Stadion Luke. Gledalaca 50. Sudija: Nedeljko Jevtić (Doboj). Pomoćnici: Bojan Jović i Nenad Đurić (Doboj). Kartona nije bilo.

ŽFK ČELIK:: Lihić, Matijević Hasanić (od 59. Bošnjaković), Kavazović , Stojanović, Salkić (od 83. Kutlić), Mešić, Janković, Markanović, Tomas , Tunjić.

ŽFK MLADOST: Olović, Ristović, Kokošar, Delić, Tomić , Petrović, Ćebić, Obradović, Cvijetić, Nerić, Kojić.

Igračica utakmice: Helena Tomas (Čelik).


Borac 1 : 7 Sloga
Čelik 0 : 0 Mladost
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sloga 2 2 0 0 6
2 Čelik 2 1 1 0 4
3 Mladost 2 0 1 1 1
4 Borac 2 0 0 2 0