XS
SM
MD
LG

Sudar mladosti i iskustva

Nema sumnje da se mladi "grafosi" vraćaju u pobedničku seriju i ponovo su na vrhu. Najboljoj navali lige nisu mogli da odole ni Kruševljani, i sada ih od vodećeg dvojca deli samo jedan bod. Trener Žižić ništa nije prepustio slučajui, uprkos promenljivim igrama Trajala, temeljno su se spremili i sve dogovore sproveli u delo.

- Namerili smo se na iskusnog protivnika sa izvesnim napadačkim potencijalom, što se potvrdilo u prvih 45 minuta, koje se završilo sa po jednim golom na svakoj strani. U nastavku smo mi bili kvalitetniji i dominantniji i iskontrolisali smo dešavanja na terenu i kao plod svega toga došli su golovi. Vidi se da Trajal ima takmičarski potencijal sa velikim brojem iskusnih fudbalera, i očekujem da će do kraja sezone beležiti znatno bolje rezultate – poručio je gostima trener Milija Žižić.

Do kraja drugog dela nastavka sezone ostalo je još pet utakmica i u opticaju je jop 15 bodova. S obzirom da klubove razdvaja mala bodovna razlika, mogu se očekivati značajnija pomeranja na tabeli. Trener Žižić napominje da se već od sutrašnje utakmice može očekivati nagoveštaj raspleta kad je u pitanju plasman ekipa pred zimsku pauzu.

- Sa Kolubarom se znamo još iz Srpske lige, a u proteklom periodu odigrali smo niz kvalitetnih i zanimljivih duela. Kolubara gaji napadački stil igre i nema sumnje da će na svom terenu ispoljiti dozu agresije kako bi nas pritisli i nastavili niz uspešnih igara  na svom stadionu. Za razliku od nas, domaćin je znatno iskusniji i sa dva bonusa, dok je kod nas sasvim drugačija slika. Znamo, kaže,  kako ćemo se suprostaviti Lazarevčanima i imaćemo protivoružje za svaku njihovu akciju. Za susret u Lazarevcu neće biti u kombinaciji  povređeni  Mrkela i Stojanović i kažnjeni Eraković.