XS
SM
MD
LG

Mačva u nedelju gostuje ekipi Napretka u Kruševcu

U poslednjem, 20. kolu jesenjeg dela prvenstva Linglong Super lige Srbije, šabačka Mačva gostuje ekipi Napretka. Utakmica se igra u nedelju, 08.decembra od 15 časova u Kruševcu. Nakon pobede u poslednjem meču sa ekipom Javora, Šapčani u naredni meč ulaze motivisani da se bore za bodove koji bi ih dodatno približili ekipama koje su iznad crveno-crnih na tabeli.

Dragan Aničić: Izuzetno cenim Napredak zbog načina na koji rade i funkcionišu. Imaju tri izvanredna napadača – Gavrića, Ivanovića i  Vukadinovića i od njih nam preti najveća opasnost. Napredak je favorit na svom terenu bez obzira na to ko je protivnik, ali mi se ne predajemo unapred. Pokušaćemo da ponovimo igru iz nekoliko prethodnih utakmica i u tom slučaju dobar rezultat neće izostati.“

Odigravanjem poslednjeg kola jesenjeg dela domaćeg šampionata sledi dvomesečna pauza, ali ono što je sigurno, za Šapčane neće biti mnogo vremena za odmor. Ambicije su svakako opstanak u elitnom rangu, zbog čega ih očekuje mnogo rada, pripreme, prelazni rok, kako bi na proleće Mačva ponovo pružala kvalitetne fudbalske partije i bila težak i nezgodan protivnik i ekipama iz vrha tabele, po čemu su Šapčani i prepoznatljivi u superligaškom društvu, 16 najboljih fudbalskih klubova u Srbiji.

pr Ana Acan