XS
SM
MD
LG

Smjеna Dakića i Оljačе

Rodoljub Oljača

Vanredna sednica Skupštine Fudbalskog saveza Republike Srpske biće održana u petak, 24. januara sa početkom u 16 časova u Banskom dvoru i na njoj će za predsednika entitetskog Saveza biti izabran Vico Zeljković, trenutno prvi čovek FK Borac i PFS Banjaluka, jer je jedini predlog svih sedam područnih Saveza.
Nakon toga, istog dana u prostorijama Fudbalskog saveza Republike Srpske s početkom u 18 časova biće održana sednica Izvršnog odbora na kojoj će se, posle razmatranja i usvajanja izvoda iz zapisnika sa 26. sednice Izvršnog odbora održane 30. decembra 2019. godine doneti i odluka o izmeni Odluke o organizaciji i sistematizaciji radnih mesta zaposlenih u Fudbalskom savezu Republike Srpske.
Takođe, na dnevnom redu će se naći i razrešenje komesara takmičenja Regionalne lige, grupa zapad za takmičarsku sezonu 2019/20, po predlogu predsednika Komisije za takmičenja FSRS, a biće izvršeno i imenovanje članova Komisije za takmičenje u ime PFS Doboj. Usvajaće se i termini seminara delegata i sudija Prve, Druge i regionalnih liga FSRS, kao i seminara za licenciranje medicinskog osoblja i komesara za bezbednost iz klubova, odnosno usvajanje izveštaja o takmičenju omladinskih liga. Biće usvojen i kalendar takmičenja futsal i omladinskih takmičenja za prolećni deo takmičarske sezone 2019/20. godina.
Pre uobičajene poslednje tačke dnevnog reda koja glasi tekuća pitanja članovi Izvršnog odbora FSRS Nikola Dakić (PFS Prijedor) i Rodoljub Oljača (PFS Gradiška) biće razrešeni dužnosti u skladu sa članom 37, stav 4. Statuta FSRS jer već odreženi period ne učestvuju u radu “fudbalske vlade” iz Banjaluke.
Sportski žurnal