XS
SM
MD
LG

Zmajevi nastavili sa pripremama na "krovu"

Fudbaleri Voždovca odradili su danas prvi trening na svom stadionu nakon povratka iz Antalije gde su proveli 12 dana i odigrali četiri pripremna meča.

Zmajevi su u Beograd sleteli u petak, a nakon slobodnog vikenda došlo je vreme da se nastavi sa ozbiljnim radom. Takođe, danas je na krovu bilo i slavljeničko raspoloženje jer je Marko Ilić proslavljao svoj 22. rođendan.

Rade Koković je na današnjem treningu na raspolaganju imao 23 igrača, a nako zagrevanja i popularne “ševe”, akcentat je bio na taktici.

Golman Marko Ilić, jedan od najboljih pojedinaca Voždovca u prvom delu sezone koji je privukao pažnju fudbalske javnosti bravuroznim odbranama,  je istakao da je zadovoljan onime što je ekipa uradila na pripremama, i da nema sumnje da su saigrači i on spremni da nadograde razultate postignute u prvom delu sezone.

– Vreme provedeno u Antaliji iskoristili smo na najbolji mogući način, imali smo sjajne uslove za trening, i četiri jaka protivnika protiv kojih smo igrali mečeve. Imamo još vremena da se uigramo i spremimo za nastavak sezone, i ne sumnjam da ćemo ostvariti svoje ciljeve i nadmašiti sebe. – jasan je bio Ilić.

Kapiten Nemanja Nikolić takođe je istakao da je zadovoljan urađenim na pripremama, kao i da su ostale “samo finese koje treba da se utreniraju do početka drugog dela sezone”, i takođe istakao da je jedna od najvećih prednosti Voždovca sjajan spoj talentovanih mladih fudbalera kao i iskusnih igrača.

Više pogledajte u video intervjuu sa kapitenom Voždovca.