XS
SM
MD
LG

Spartak ŽK protiv Mladosti u vanrednom kolu

Nakon pobede u Beogradu protiv Voždovca koji je izvojevan posle rezultatskog preokreta od dva gola zaostatka, fudbaleri Spartaka dočekuju ekipu Mladosti. Utakmica 23. kola Linglong Super lige igra se u sredu 26. februara na gradskom stadionu u Subotici sa početkom od 13:00 časova.  

Utakmicu je najavio šef struke Vladimir Gaćinović Što se nas tiče ovo je još jedna u nizu utakmica sa direktnim protivnikom za plasman u plej of. Tako i pristupamo toj utakmici, znamo da nam dolazi jedna iskusna ekipa koja je puna proverenih i iskusnih fudbalera. Znaju da igraju na rezultat, agresivno sa specifičnim načinom odbrane po celom terenu čovek na čoveka. Svesni smo naših mogućnosti i sutra očekujem jednu tvrdu utakmicu. Imamo određenih kadrovskih problema nakon poslednje utakmice. Povređeni su golman Dubljanić, zatim Gojkov i Urošević. Nedostajaće i Tufegdžić zbog parnih kartona, ali ne sumnjam u igrače koji će dobiti priliku i verujem da će biti na nivou. Očekujem sutra veliku borbu na terenu gde se moramo boriti za svaki deo.  Potrudićemo se da to tako bude i očekujem da se muški suprostavimo protivniku. 

Jedan od najiskusnijih u redovima Spartaka je sigurno Vladimir Otašević – Izlazimo iz jedne teške utakmice gde smo pokazali veliki karakter koji odlikuje ovu ekipu. Očekuje nas duel sa iskusnom i ozbiljnom ekipom. Mislim da mi iz utakmice u utakmicu sazrevamo jer imamo puno mladih igrača i verujem da ćemo dati svoj maksimum u ovom trenutku. Bićemo oslabljeni posebno bez Tufegdžiča, ali ćemo mi ostali da se potrudimo da anuliramo njegov izostanak. Trebaće nam dosta strpljenja, međutim nadam se novoj pobedi.