XS
SM
MD
LG

Stefan Purtić: Gledam filmove čitam knjige

Stefan Purtić, foto: lk SP

Stefan Purtić je tokom zimskog prelaznog roka stigao u Fudbalski klub Inđiju. Odmah se videlo da se radi o mladom igraču raskošnog talenta. Zanimljivo najbolju partiju je pružio protiv kluba iz kog je i došao na pozajmicu, Voždovca. Te dobre igre su na silu prekinute, ali je kako sam i Purtić ističe zdravlje najbitnije. Pored toga on još dodaju,

Smatram da moramo prvo biti pozitivni, zatim disciplinovani i pažljivo slušati i pridržavati se saveta koje dobijamo svakodnevno. Situacija u kojoj se nazimo teško nam pada, svi igrači su prošli kroz teške pripreme i spremni dočekali prvenstvo. Dobili smo plan i program od stručnog štaba, kao i svi saigrači trudim se da ga maksimalno iskoristim koliko mi uslovi dozvoljavaju. Vreme u karantinu provldim kod kuće u Loznici sa porodicom, gde redovno treniram i pridržavam se plana koji smo dobili, a sve u nadi da će se prvenstvo nastaviti. Zaista mi nedostaju zajednički treninzi, utakmice i atmosfera koju imamo u klubu. Voleo bih da se nastavi prvenstvo, ušli smo u seriju dobrih rezultata i verujem da bi se naše dobre igre nastavile“.

Sem treninga, kako provodite preostalo vreme tokom dana,

Slobodno vreme koje sada imam i na pretek provodim sa roditeljima i sestrom. Uglavnom gledam filmove, serije i čitam knjigu. Višak slobodnog vreman itekako treba da iskoristimo za rad na sebi i svoj napredak u svakom smislu“.

Vreme ono fudbalsko je tek pred ovim igračem u to smo skoro sigurni. A vreme će to i pokazati u narednom periodu.