XS
SM
MD
LG

Bez zaraženih među zeleno-belima

Trening u Golubincima, foto: Ivan Ivović

Održano testiranje fudbalera Inđije i stručnog štaba na virus COVID 19. Svi igrači su prošli taj test, istakao je sportski direktor Ivan Ivović, a potom je dodao, “danas su na testiranju bili svi zaposleni u klubu, kao i članovi Upravnog odbora“.

Pored ovih dobrih vesti o zdrastvenom biltenu igrača i stručnog štaba, Ivović je zadovoljan i sa fizičkim stanjem fudbalera,

Svi fudbaleri su dobro prošli na testiranju fizične spremnosti što nas sve posebno raduje. Sve ono što im je naloženo su maksimalno profesionalno ispoštovali tokom ove pauze u radu“.

Po fudbalski klub Inđiju stigle “dobre vesti” iz Kuće fudbala u Staroj pazovi. Odlukom Odbora za Hitna pitanja je doneta odluka o nastavku takmičenja i proširenju Super lige. Prema vestima koje stižu iz FSS, ali i iz kluba pred Inđinčanima je novi anketni list. Na njemu će svoj glas o broju budućih članova elite dati kao svoje mišljenje i iz zeleno-belog tabora.

Ovo praktično znači da će Inđija i u narednoj sezoni igrati u Super ligi Srbije”, istakao je Ivović i dodao, “pred nama su četiri prvenstvene utakmice, a okrećemo se i Kup takmičenju, takmičenju gde je sve moguće“.

Zadovoljstvo sa dosada urađenim je sigurno veliko. Fudbalski klub Inđija je izvršio i istorijski pomak jer će po prvi put dva puta uzastopno nastupiti u eliti. No tu se tek očekuje da se rekordi obaraju.

Sa druge strane igrači se vredno pripremaju za taj nastavak. Trenirali su do sada na svom terenu Gradskog stadiona, juče u Donjim petrovcima, a danas im je domaćin bio Fudbalski klub Jadran iz Golubinaca. Inače klub koji ove godine slavi 100 godina od svog osnivanja. Na tome im svakako čestitamo.