XS
SM
MD
LG

Cvetićanin: Srećan sam zbog gola, dajem 300% od sebe na treninzima!

Mladi Luka Cvetićanin došao je među ‘Zmajeve’ na proleće 2019. godine kao jedan od najtalentovanijih igrača generacije koja je rođena 2003. godine.

Debi u Superligi usledio je na početku sezone u meču protiv Mladosti iz Lučana kada se sa 16 godina predstavio široj fudbalskoj javnosti u pokazao kakav fudbalski biser u svojim redovima ima Voždovac.

U današnjem trening meču protiv Kolubare Cvetićanin je ušao u igru u drugom poluvremenu u i postigao pogodak u 87. minutu igre. 

Mladi Cvetićanin napominje da je srećan zbog gola i da je on plod njegovog predanog rada. 

– Pre svega zadovoljan sam svojom igrom i zalaganjem na današnjem meču. Od kad sam se vratio iz karantina i kada smo nastavili sa treninzima dajem 300% od sebe da dokažem zato sam doveden u Voždovac. Gol koji sam postigao je samo podstrek da još jače i još bolje radim. Osećaj je fenomenalan i jedva čekam da postignem sledeći pogodak. – zadovoljan je mladi fudbaler.

Cvetićanin konstatuje i da je atmosfera na treninzima fenomenalna i da cela ekipa željno iščekuje nastavak prvenstva. 

– Ekipa iz dana u dan radi na sve bolje i posvećujemo pažnju svim detaljima koji mogu da odrede rezultate narednih mečeva. Atmosfera dugo nije bila ovako pozitivna. Imamo još 7 dana da se spremimo ZA meč sa Mačvom i nema sumnje da idemo u Šabac po tri boda da “naplatimo” dobar rad na treninzima poslednjih nedelja.

‘Zmajevi’ nastavljaju prvenstvo u Šapcu utakmicom protiv Mačve 31. maja od 19:30 časova.