XS
SM
MD
LG

Zaželeli se terena i igre

Mladi fudbaleri Krupe s trenerom

Konačno je došao i taj dugo čekani dan. Mladi igrači Škole fudbala Stars koja deluje u okviru omladinskog pogona Fudbalskog kluba Krupa, aktuelnog šampiona Republike Srpske i novog premijerligaša BiH, posle više od tri meseca ponovo izašli na teren da treniraju.

Radosti sreći nije bilo kraja na igralištu FK Naprijed u banjalučkom naselju Obilićevo, a treneri Miroslav Balaban, Darko Šegrt i Nikola Vidović na raspolaganju imaju više od 20 dečaka raznog uzrasta i godišta. 


-Eto, izašli smo na prirodni teren, posle toliko meseci, ali i lošeg vremena koje je u poslednjih dvadesetak dana zahvatilo Banjaluku. Imali smo nameru i ranije da treniramo na otvorenom, međutim pljuskovi, grmljavina i voda su nas sprečili. Srećni smo što je stiglo lepo vreme – istakao je trener Miroslav Balaban dodavši da se na dečacima vidi da su se poželeli terena i igre, druženja.

Paralelno s radom na otvorenom klinci iz Starsa u opremi FK Krupa treniraju i u balonu kod nekadašnjeg golmana banjalučkog Borca Srđana Karanovića. 

-Kombinujemo rad na otvorenom i zatvorenom, pokušavamo da se vratimo u normalu posle prinudne pauze zbog koronavirusa. Početkom juna krenuli smo u trenažni proces i treniraćemo, bez prekida, celi juli i avgust, kako bi nadoknadili propušteno. Sve nas ponovo zajedno raduje druženje i činjenica da smo ostali neokrznuti tokom pandemije – dodao je Darko Šegrt.

Ivan, Strahinja, Relja, Luka, Matija, Viktor, Mihajlo, Đole, Andrija, Jovan, Andrej, Nikola, Gavro, Miloš… Nema sumnje da će nekod od njih, sutra, prekosutra, biti oslonac Krupe u seniorskom fudbalu.

Sportski žurnal


Jedinstvo 1 : 1 Kozara
Željezničar Sport Team 1 : 1 Slavija
Tekstilac 1 : 3 Modriča Alfa
Krupa 2 : 0 Rudar Prijedor
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Krupa 14 12 2 0 38
2 Rudar Prijedor 14 8 3 3 27
3 Kozara 14 6 4 4 22
4 Željezničar Sport Team 13 4 4 5 16
5 Modriča Alfa 13 4 2 7 14
6 Tekstilac 13 3 4 6 13
7 Slavija 13 2 7 4 13
8 Podrinje 13 3 4 6 13
9 Jedinstvo 13 2 2 9 8