XS
SM
MD
LG

Vlado Liščinski vodi sudije područja Prijedor

Vlado Liščinski

Dugogodišnji fudbalski savezni sudija i kontrolor na utakmicama, kako Prve lige Republike Srpske, tako i Premijer lige BiH Vlado Liščinski izabran je za predsjednika Udruženja fudbalskih sudija i instruktora Područnog Fudbalskog saveza Prijeor.
On je dobio povjerenje delegata na izbornoj sjednici Skupštine održanoj večeras u Medicinskoj školi u Prijedoru i obavljaće predsjedničku funkciju u periodu od 2020 do 2024. godine. 

 


-Hvala svima onima koji su mi ukazali povjerenje i nastojaću da ga opravdam predanim radom poštujući moralna i sva ostala načela koja propisuje naša, sudijska struka – rekao je nakon inauguracije Vlado Liščinski, dodavši da mu je cilj da iškoluje što više saveznih arbitara sa područja kojim predsjedava.
Pored Liščinskog u Upravnom odboru UFSI Područnog FS Prijedor su još: Rodoljub Topić (Kozarska Dubica), Radenko Kukavica (Novi Grad), Dragan Lukić (Prijedor) i Siniša Lazić (Prijedor), dok će poslednjeg člana dati fudbalska organizacija nakon izbora koje sprovede.
Na Skupštini su izabrani Disciplinska i Apelaciona komisija, kao i tužilac UFSI PFS Prijedor, dok je Drago Lukić, predsjednik UFSI GFS Prijedor  predložen za Komisiju za sudije i suđenje FSRS.
Redovna sjednica Skupštine GFS Prijedor na programu je 28. juna, na Vidovdan, a tri dana kasnije biće održana i izborna sjednica najvišeg tijela. Izbori na nivou PFS Prijedor su  najvjerovatnije 31. jula, ali o tome tek treba da bude rasprava.