XS
SM
MD
LG

U Trayal se vratio Predrag Pavlović

Foto: facebook.com/fktrayal

"Gumari" vredno rade pod nadzorom novog-starog trenera Gorana Lazarevića. U planu je bio odlazak u Severnu Makdoniju, ali se odustalo iz bezbednosnih razloga i pandemije koronavirusa kod južnog suseda. Odigrali prvu kontrolnu utakmicu protiv novog srpskoligaša Župe, naredna provera je u sredu sa Napretkom, sledi Budućnost (Popovac), Radnički (Kragujevac), traže se rivali za upražnjeni termin 1. i 5. avgusta i generalka je sa novim prvoligašem GFK Dubočicom. Lazarević na raspolaganju ima 22 igrača (tri omladinca) i nekoliko potencijalnih pojačanja na probi. Trayal je imao četiri fudbalera pozitivna na koronavirus koji su se u međuvremenu oporavili i u toku nedelje pridružiće se ostalima.

- Mogu biti zadovoljan prvom proverom, odnosom igrača i njihovom prihvaćanju onoga na čemu insistiram u toku priprema. Tome smo posvećeni i ukoliko prihvate sve zahteve pre ćemo doći do željenog modela igre. Tako ćemo moći da budemo konkurentni svima u nastupajućem prvenstvu - reči su trenera Lazarevića.

Najznačajnije pojačanje kruševačkog prvoligaša je povratak, posle deset godina, Predraga Pavlovića. Pavlović je pre 15 godina kao omladinac dobio šansu kod trenera Jovice Škora, i uz podršku starijih kolega ustalio se u timu. Provereni  igrač je osetio potrebu da pri kraju karijere, koju će završiti u redovima "gumara",  pomogne mladom sastavu svojim iskustvom i znanjem. Pored Pavlovića Trayal je pojačao Ilija Matijević. To neće biti konačna brojka i očekuje se dolazak još dva kvalitetna fudbalera.