XS
SM
MD
LG

U skladu sa visokim ambicijama u Dobanovce stigao provereni stručnjak Dragan Stevanović

Foto: youtube/FKRad

U Dobanovcima je došlo do smene na kormilu i iskusnog stratega Dušana Kljajića nasledio je provereni stručnjak Dragan Stevanović, koji je ranije radio u Radu, Zemunu, Rakovici, Hajduku i Omladincu iz Novih Banovaca. Stevanović je poznato igračko ime i sa uspehom je nastupao za Rad i Crvenu Zvezdu.

Dva vezana poraza su bila dovoljna da se upali alarm i kako to obično biva ceh plaća trener. U skladu sa ambicijama kluba, Stevanović neće imati puno vremena za upoznavanje tima i trebalo bi da nastavi sa pozitivnim rezultatima. Neće biti lako pogotovu što će vatreno krštenje imati već u sredu kada u Dobanovce stiže preporođeni Jagodinci.

Razgovarali smo sa sportskim direktorom Nedeljkom Ostojićem, koji nije propustio priliku da se ukratko osvrne na izdanje svoje ekipe u Vranju. - Pobeda je odraz našeg zajedništva i kompaktnosti, pokazali smo karakter i stvorili tim za respekt i poštovanje. Pohvalio bih našu klupu i trenere Žarka Jeličića i Aleksandra Vasiljevića, koji su vukli prave poteze i dali svoj doprinos osvajanju tri boda.

Dobanovčani će biti na velikim iskušenjima jer im u goste stižu vrlo dobri Jagodinci. - Dolazi nam mlada, brza ekipa sa prepoznatljivim agresijom po čitavom terenu. Kroz pripremni perod ih je vodio moj prijatelj Ljubiša Stamenković i vidi se da su dobro selektirani i sačinjen je spoj mladosti i iskustva. Nas ne zanima ko je sa druge strane terena, imamo jasan cilj, a to je da budemo među tri prve ekipe. Posedujemo pobednički mentalitet i jasno izraženu pobedničku crtu - kaže sa verom u sebe Ostojić. U tim se vraća štoper Đorđević, dok će izostati defanzivac Anđelković.