XS
SM
MD
LG

Odlazak strelca Nikolića otupio oštricu ''golubova''

Foto: FK Spartak ŽK

Odlazak najboljeg strelca Nemanje Nikolića u Saudijsku Arabiju, dan pre utakmice Spartaka ŽK i Voždovca, izgleda da je ostavilo traga i kumovalo porazu. Izostali su golovi za šta je bio zadušen pomenuti igrač, a ni drugi raalizatori nisu imali svoj dan.

- Jako dobro smo odigrali, imali smo igru, bili u prilici da izjednačimo, promašili jedanaesterac (pogodili prečku). Evro gol koji smo primili ni tri golmana ne bi odbranila. Nismo imali ni dozu sreće u realizaciji i to vam je fudbal, nekad  budete nagrađeni, nekad ne - konstatuje trener Vladimir Gaćinović i napominje da je meč na "Krovu" počelo šest bonus i još dvojica su sa klupe ušla u igru.

Između Voždovca i narednog protivnika Mladosti, Subotičane očekuje utakmica šesnaestine finala Kupa u Kragujevcu sa srpskoligašem Sušicom. Biće to prilika da Gaćinović na put povede kombinovani tim  sastavljen od igrača koji su imali manju minutaću i dojučerašnjih omladinaca.

Veću pažnju stručni štab superligaša sa severa Bačke, razumljivo je, posvetiće narednom protivniku Mladosti. - Radi se o najiskusnijoj ekipi u ligi koji, za razliku od nas, ubace po nekog mlađeg igrača. Mogu svakog da dobiju, specifičan neguju stil, čovek na čoveka. Nezgodni su za svakog, ne samo za nas – upozorava iskusni stručnjak, koji neće moći da računa na usluge povređenog Srećkovića, Jočića, Đurasovića i Brankovića.