XS
SM
MD
LG

Dragan Mićić: Ako ponovimo igru iz prvog poluvremena protiv OFK Žarkova, bliži smo pobedi od Čačana

Dragan Mićić trener Loznice - foto: fkloznica.rs

Loznica do utakmice sa OFK Žarkovom nije pretrpela poraz na gostujućim terenima još od 24. avgusta i drugog kola, i izgubljenog duela u Kruševcu. Uprkos neugodnom porazu trener Dragan Mićić smatra da su dobro odigrali u Makiškoj šumi. U kratkom osvrtu na tu utakmicu ističe da su bili korektni i dobro su izgledali.

- OFK Žarkovo je iz dva šuta postiglo dva gola, zahvaljujući padu koncentracije. Do gola smo dobro izgledali, i domaćin nas nije ozbiljnije ugrozio. Visoki Dišić nas je matirao, mada do tada nije bio primetan jer smo ga dobro zatvarali - objašnjava Mićić i žali što nije mogao da računa na trojicu standardnih prvotimaca Belića, Milinovića i Janjuševića, koji su bili pozitivni na koronavirus.

Uprkos velikog broja zaraženih igrača Borca 1926, Dragan Mićić je uveren da će se utakmica prema programu odigrati u subotu na Lagatoru. - Ako ćemo pošteno mi smo više hendikepirani od korone u odnosu na našeg narednog protivnika. Ja ne mogu da računam na trojicu standardnih igrača za razliku od njih gde su bili zaraženi uglavnom rezervisti. Borac 1926 je u zadnje vreme u padu forme, ali su ekipa za respekt i tradicionalno  dobro igraju u Loznici. Ako budemo ponovili igru iz prvog poluvremena sa prethodne utakmice uveren sam da možemo pobediti - optimista je Mićić. Lozničani su postali specijalisti za ekipe iz vrha, da pomenemo da je pred novajlijom oružje položio lider iz Kragujevca, Kolubara i uspeli su da se vrate neporaženi iz Novog Sada.