XS
SM
MD
LG

''Gumari'' imaju recept za vodeće

Živojin Vidojević, pomoćni trener FK Trayal - Foto: facebook.com/fktrayal

Da je neko ponudio "gumarima" pre derbija sa Kragujevčanima jedan bod, oberučke bi ga prihvatili, ali s obzirom na razvoj situacije na terenu, žale što nisu osvojili sva tri. Radnički ima razloga da bude zadovoljniji jer su odigrali neubedljivo pod Bagdalom i sportske sreća im je bila saveznik. Rezimirajući utiske sa derbija, Živojin Vidojević, pomoćni trener kaže:

- Iznenadili smo ih dobrom igrom i bili smo bliži pobedi. Samo da pomenem kolosalnu priliku Matijevića u samoj završnici i promašaj sa dva metra od protivničkog gola. Oni su nam pripretili iz prekida (pogodili stativu), i to je sve što smo videli od lidera na tabeli. Dokazali smo da možemo da se nosimo ravnopravno sa vodećima na tabeli i da su mogućnosti tima mnogo veće nego što to tabela govori - reči su Živojina Vidojevića, pomoćnog trenera Trayala.

Trayalu u narednom, pretposlednjem kolu, sledi gostovanje u Makiškoj šumi i okršaj sa OFK Žarkovom.

- Gledali smo ih u kup utakmici protiv Napretka, uspeli su da povedu protiv superligaša. Ponovo su u formi sa početka prvenstva, i vidi se da su sačinjeni od iskusnih i mladih igrača koji obećavaju. Nadam se najboljem, u dobroj smo formi, i da smo imali više sreće sada bi pravili društvo ekipama u vrhu - optimista je prvi saradnik Gorana Lazarevića.

Za duel sa Žarkovčanima Trayal će biti jači za oporavljenog Stepanovića i Liščevića, dok je kapiten Gašić i dalje zbog bolesti u samoizolaciji.