XS
SM
MD
LG

(VIDEO) Ugljevik ubjedljiv protiv Doboja, nova majstorija Mileta Teodorovića

Futsaleri Ugljevika uspjeli su sinoć na domaćem terenu pobijediti KMF Doboj, te tako izboriti majstoricu koja će odlučiti putnika u finale doigravanja za plasman u Premijer futsal ligu BiH.

Ugljevik je pobijedio Doboj rezultatom 8-1. S obzirom da se polufinale igra na dvije dobivene utakmice, putnika u finale odlučiće treća utakmica koja će se igrati u srijedu u Doboju.

Tedorović, Marković i Jovičić dva puta su tresli mrežu Dobojlija, dok su po jedan pogodak postigli Lazić i Miljanović. Jedini pogodak za KMF Doboj je postigao Martić Milan u 5. minuti susreta.

Podsjećamo, Borac i Leotar večeras od 20:00 sati igraju drugu, polufinalu, utakmicu doigravanja. Trebinjci su u prvom meču pobijedili Borac nakon izvođenja udaraca sa šest metara, te eventualnom pobjedom, večeras, će se plasirati u finale.

Najljepši trenutak večeri dogodio se pri rezultatu 2:1 kada Mile Teodorović pravi novu majstoriju i hvata volej nakon prekida za prelijep gol za vodstvo od 2:1. Gol možete pogledati na 30 sekundi video priloga.