XS
SM
MD
LG

Igor Bondžulić: Ne smemo kiksnuti, moramo biti konstantni

Igor Bondžulić - foto: FK Javor Matis

Doputovali su fudbaleri Javor Matisu u Užice sa ambicijama da naprave rezultat. Nalazili su se u delikatnoj situaciji i bio im je potreban brejk i pobeda na strani kako bi nadoknadili propuste protiv rivala u Ivanjici. 

- Znali smo da je Zlatibor promenio trenera i da protiv nas hvataju poslednju slamku spasa, tako da su ušli u utakmicu motivisano i agresivno. Na drugoj strani i mi smo duel shvatili od suštinske važnosti i krenuli smo agresivno i u prvih 15 minuta stavili do znanja da želimo pobedu, zaigrali visoko i ubrzo postigli gol. Do kraja poluvremena prepustili smo inicijativu domaćinu, mada nas nisu ozbiljnije ugrozili. Ne mogu biti zadovoljan našim izdanjem, uprkos vođstvu, u drugom delu prvog poluvremena - kaže samokritičano  trener Igor Bondžulić. 

U poluvremenu Bondžulić pokušao da smiri igrače jer se nepotrebno uvukla nervoza. 

- Zaigrali smo pametno i odlučno, maksimalno se koncentrisali, ozbiljno shvatili obavezu, i sa dodatnom energije priveli uspešno utakmicu kraju - prenosi nam utiske sa meča u Uzicu. 

Znaju u Ivanjici da je još dosta bodova u opticaju, mnogo klubova se nalazi u opasnoj zoni i težiće da zadrže dobru poziciju. - Ne smemo, kaže on, kiksnuti, moramo konstantno igrati dobro i beležiti pozitivne rezultate.