XS
SM
MD
LG

Leskovčani brejknuli Trayal u Kruševcu, sledi Budućnost u Vlasotincu

GFK Dubočica - foto: arhiva kluba

Trenera Saša Mrkić rezimira utiske sa jučerašnje utakmice u Kruševcu, i navodi da su mogli da zabeleže ubedljiviju pobedu.

- Odigrali smo kvalitetno protiv kvalitetnog protivnika. Bila je to tvrda, teška i zahtevna predstava za igrače i vođenje sa klupe. Nismo dozvolili Trayalu da se razmahne, i u 44. minutu, na divan pas kapitena Savića, Mitrović je postigao jedini gol na utakmici. U drugom poluvremenu smo znali da će domaćin krenuti na sve ili ništa. Dobili smo prostora za kontre i u tri navrata bili u šansama za postizanje gola. Da pomenem prilike Stankovića, šut Savića iskosa iz neposredne blizine, kao i Jovanovicevu  priliku. Činjenica je da stvaramo šanse ali nam je realizacija slaba, i sreća je da smo sačuvali minimalno vođstvo - reči su trenera Saše Mrkića. 

U četvrtak GFK Dubočica će u Vlasotincu dočekati Budućnost. Snimanje narednog protivnika još nije obavljeno, i trener Mrkić će tek sutra Dobanovčane podvrgnuti dubljoj analizi.

- Budućnost nije slučajno u vrhu, i godinama su prvoligaši. Tim je dobro selektiran, i stručno vođen od trenera i sportskog sektora. Radi se o kompaktnoj, takmičarski nastrojenoj ekipi, dokazanoj u rezultatskom smislu - objasnjava. 

Na stadionu u Leskovcu se obavljaju opsežni građevinski radovi na poboljšanju dotrajale infrastrukture. U okviru prve faze skinuta je metalna ograda oko terena, uklonjene kućice za rezervne igrače, semafor, jarboli. Za sada fudbaleri mogu da koriste teren za treninge, ali se uskoro očekuje ulazak teške građevinske mehanizacije, tako da će tim morati da pronađe altetnativnu lokaciju.