XS
SM
MD
LG

Da se spremi Slavija

Pioniri Sutjeske

Foča je već odavno poznata kao mesto gdje se rađaju fudbalski talenti. Veliki je broj poznatih fudbalskih imena koji su proneli slavu Sutjeske i gradića na obalama Drine i Ćehotne  širom svetskih meridijana. Pod stručnim vođstvom iskusnog fudbalskog stručnjaka , Ranka Zeke Sekulića stasa sjajna generacija fudbalskih poletaraca koja je maestralno okončala nadmetanje i okitila se šampionskom titulom  Omladinske kvalitetne lige Republike Srpske,  grupa Hercegovina. Sledi im i doigravanje za najbolju omladinsku ekipu  U 15 u Republici  Srpskoj .

Trener Sekulić je ponosan na svoje izabranike i smatra da će većina od dečaka koji su nastupali u proteklom prvenstvu imati šta da pokažu u budućnosti.

-Zaista možemo da budemo zadovoljni zalaganjem , igrama i učinkom kompletne ekipe . Potvrda je to odličnog rada u omladinskim pogonima. Pokazali su svoju nadmoćnost u svim segmentima  fudbalske igre, u tek završenom prvenstvu na prostoru hercegovačke regije. Impozantan skor od 11 pobeda i  jednog poraza, 55 datih i samo pet primljenih golova , 33 osvojena boda , osam više od drugoplasirane ekipe Veleža iz Nevesi nja su rezultati za respekt. Uz sve to najbolji strelac  sa 16 pogodaka je Milutinović, a na drugoj poziciji je Dragičević koji je pogađao protivničke mreže 11 puta su takođe članovi našeg tima. Jednostavno smo dominirali i predstoje nam susreti u doigravanju . Već u sredu 16. juna gostujemo kod Slavije, a revanš je tri dana kasnije, u subotu,  na našem stadionu pokraj Ćehotine gde ćemo  nadamo se imati i podršku vernih navijača . Verujemo u ove dečake , mislim da će i protiv Slavije pokazati pravo lice, a potom i u završnici potvrditi svoj kvalitet. Uz dobru podršku uprave kluba  koja nije nedostajala ni do sada  sigurno je da Sutjeska neće  mora brinuti za budućnost –Zaključio je Sekulić


Velež 4 : 0 Mladost
Leotar 0 : 2 Hercegovac
LeoStars 0 : 6 Sutjeska
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Sutjeska 12 11 0 1 33
2 Hercegovac 12 8 1 3 25
3 Velež 12 5 4 3 19
4 Leotar 12 5 3 4 18
5 LeoStars 12 4 2 6 14
6 Stakorina 12 2 2 8 8
7 Mladost 12 1 0 11 3