XS
SM
MD
LG

Poslije svega, rezultat realan (video - golovi)

Razloge za zadovoljstvo i za nezadovoljstvo mogu da imaju treneri i jedne i druge ekipe, Branislav Krunić  i Denis Ćorić ali činjenica je da je ishod od 2:2 najrealniji rezultat.

Trener Posušja Denis Ćorić nakon utakmice protiv Leotara istakao je da može biti zadovoljan bodom, ali da ostaje žal za sva tri.

“Imali smo odličnu situaciju u prvom poluvremenu, prednost od dva gola i mogli smo postići još neki pogodak. Na poluvremenu sam ukazao momcima da moramo biti koncentrisani, naročito kod prekida i evo, nismo ni izašli iz svlačionice, korner i neshvatljivo da njihov najveći igrač ostane sam na drugoj stativi i dadne krila Leotaru. Drugi gol je došao iz naše greške, ali kad sve sagledati mi smo bili bolji u prvom poluvremenu, Leotar u drugom i rezultat je realan” – rekao je Denis Ćorić .

Krunić sa druge strane je pomiješanih osjećanja.

“Teško je reći da li smo zadovoljni, poslije prvog poluvremena i 0:2 protiv konkurenta u borbi za opstanak, ne ponižavajući bilo koga, mislim da smo mi te ekipe koje se trebamo boriti za opstanak. Utakmica je pružila svu draž utakmice koja nosi taj teret, draž borbe. Nismo ušli u utakmicu kako treba, nismo pogodili sa igračima koji trebaju početi. Nismo bili na nivou na kojem bi mogli parirati protivniku, naravno da je to rezultat dešavanja u proteklih sedam dana. Izmjene koje sam izvršio na poluvremenu nisu bile iz taktičkih razloga, već se vidjelo da ta dva igrača ne mogu da trče u prvom poluvremenu. To je bio naš najveći problem, jednostavno protivnik je to znao iskoristiti. Izgledalo je to po njih dobro i kvalitetno, ali smo primili dva naivna pogotka iz našeg posjeda. Na poluvremenu smo pokušali da se dogovorimo da se vratimo u utakmicu, momci su izašli i odmah dali dva gola i mogu da im čestitam kako su odigrali. Protivnik je kasnije uspio da spusti ritam ležanjem na terenu. To je njihovo pravo u svakom slučaju, a kad se sve sabere rezultat je možda najrealniji i najpravedniji., kaže trener Leotara Branislav Krunić.

Izvor:hercegsport.com


Leotar 2 : 2 Posušje
Zrinjski 1 : 1 Tuzla City
Rudar Prijedor 1 : 1 Borac
Radnik 0 : 0 Željezničar
Sloboda 1 : 2 Sarajevo
Široki Brijeg 0 : 1 Velež
Tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Zrinjski 6 4 2 0 14
2 Tuzla City 6 4 2 0 14
3 Sloboda 6 4 1 1 13
4 Sarajevo 6 4 0 2 12
5 Željezničar 6 2 2 2 8
6 Široki Brijeg 6 1 4 1 7
7 Velež 6 2 1 3 7
8 Rudar Prijedor 6 1 2 3 5
9 Leotar 6 1 2 3 5
10 Borac 6 0 4 2 4
11 Posušje 6 1 1 4 4
12 Radnik 6 0 3 3 3