XS
SM
MD
LG

Ljubić ide dalje

ŠAMAC – Ne da se Borcu da ove sezone trijumfuje, uspeha nema ni u najmasovnijem klupskom takmičenju Srpske. Doduše, ostaje dilema da li su Šamčani bili u pravu u prvom poluvremenu kada su tražili od delioca pravde da start nad Petrom Marčetom okvalifikuje kao kazneni udarac, pištaljka sudije iz Brčkog nije se oglasila. Ključni momenat dogodio se u 68.minutu kada je golman „crno – belih“ Rajko Đurić maestralno odbranio neugodan udarac sa distance, ali je na odbijenu loptu natrčao Ljubićev „rezervista“ Jovan Milanović i smestio je u mrežu.Utisak je da je tim iz Prnjavora bio bolji za taj jedan pogodak.

1/16 finala Kupa „Dr Milan Jelić“: Borac – Ljubić 0:1(0:0)

Stadion: Gradski. Gledalaca: 100. Sudija: Vojislav Vuković (Brčko). Strelac: Milanović u 68.minutu. Žuti kartoni: Majić, Perić(Borac), Božić, Vrebac, Mišić(Ljubić).

BORAC: Đurić ,Stokić, Bijelić, Mišić,  Dujmušić (od 73.min.Nišić), Paležnica(od 55.min.Jaćimović), Marčeta(od 4,6.min.Čeliković ), Ilić(od 73.min.Maksimović ), Majić, Perić, Stanković.

LJUBIĆ: Mitrović , Radaković , Radonjić , Jugović (od 58.min.Jagodić), Subić , Grahovac (od 56.min.Milanović), Božić (od 58.min.Mišić), Miljanović(od 56.min.Stojičić), Borovčanin , Javorac , Vrebac.

Igrač utakmice: Jovan Milanović(Ljubić).