XS
SM
MD
LG

Častan oproštaj Skugrića

FK Skugrić

MODRIČA – Prvoligaš iz Skugrića zasluženo je pobedio i plasirao se u narednu rundu takmičenja, ali, utisak je, Skugrić je sam sebe matirao. Samo pošto je počeo susret gost je poveo, ali domaćin se nije predavao i stigao je do izjednačenja. I kada se očekivao kraj prvog perioda igre stiglo je novo vođstvo Ljubića. U jeku napada Skugrića, gosti su izgradili brzu kontra akciju, a Kosta Filipović je nespretno vratio loptu svom golmanu, zatresao je sopstvenu mrežu. I kada je domaćin kidisao, a Mihajlo Dabić odbranio „zicer“ Draženu Lukiću, ponovo su gosti krenuli u napad, postigli još jedan pogodak i postavili konačan rezultat utakmice.

Arbitar je bio nesiguran, ali mlad je, kažu i perspektivan i treba verovati da će niti sve bolji i bolji. Skugrić, trećeligaš Srpske, još jednom je pokazao da je veliki domaćin, a njegovi navijači primer sportskog navijanja.

1/8 finala Kupa „Dr Milan Jelić“:

Skugrić – Ljubić 1:4 (1:2)

Stadion: Grabici. Gledalaca: 250. Sudija: Nemanja Šestić(Banja Luka) 6,5. Strelci: Mitrović u 42.minutu za Skugrić, a Javorac u 2., Guzijan u 45., K.Filipović(autogol) u 65.i Milanović u 85.minutu za Ljubić. Žuti kartoni: Lukić(Skugrić), Jagodić(Ljubić).

SKUGRIĆ: Ilić , Stejapnović , Savić , S.Filipović , Popović , Lazareski , Bajunović (od 67.min.Vuković ), Simić , Mitrović (od 75.min.P.Filipović ), Lukić 6, K.Filipović (od 75.min.Lazić ).

LJUBIĆ: Dabić , Radaković (od 46.min.Milanović ), Jagodić , Segić (od 71.min.Stojičić ), Jugović (od 60.min.A.Žižak ), Grahovac , Božić (od 46.min.B.Žižak ), Guzijan , Miljanović , Javorac (od 60.min.Subić ), Vrebac .

Igrač utakmice: Danko Segić (Ljubić) .