XS
SM
MD
LG

Sinsinati savladao Čifse nakon drame, Brejdi još jednom pokazao klasu

Foto: NFL

Regularni dio NFL-a ulazi u samu završnicu. Ovog vikenda na programu su susreti 16. kola. U najzanimljivijem meču Sinsinati je savladao Kanzas nakon drame.

Tačdaunima Robinsona i Kelsija, gosti su poveli sa 14-0. Čejs je vratio tačdaunom Bengalse u igru i smanjio je na 14-7.U drugom periodu Vilijams tačdaunom povećava vodstvo Čifsa a Čejs još jednom uzvraća. Novim tačdaunom Vilijamsa, gosti su poveli 28-14. Fild Golom MekPirsona, domaći su smanjili na 28-17. Trećim tačdaunom Čejsa, domaći su prišli na -4. Nakon tačdauna Bojda, Bengalsi su poveli sa 31-28. Bakner je fild golom donio izjednačenje gostima. U samoj završnici fild gol za domaće postiže MekPirson i donosi trijumf Bengalsima.

Aktuelni šampion, ekipa Tampa Bej Bakenirsa, gostovao je kod slabašnih Džetsa. Međutim, Džetsi su odigrali sjajno. Vodili su 24-20 na 20 sekundi do kraja. Tada je Bredi još jednom pokazao klasu. Sjajnim pasom omogućio je Grejsonu da postigne tačdaun i da donese pobjedu Baksima.

Drama je viđena i u Indijanapolisu. Las Vegas je slavio protiv Koltsa sa 23-20 a junak je bio Karlson koji je postigao fild gol za pobjedu. Dramatično je bilo i u duelu Baltomira i Los Anđeles Remsa. Rejvensi su vodili 19-14 ali je u poslednjoj minuti Bekam postigao tačdaun i donio je bitnu pobjedu Remsima.