XS
SM
MD
LG

Sarajkevo je favorit, ali...

Adnan Elezović

U srijedu 6. aprila igraju se prve polufinalne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine, fudbaleri konjičkog prvoligaša Igmana igraju sezonu za pamćenje, lideri su na tabele m:tel Prve lige FBiH, a u Kupu BiH su postigli istorijski rezultat, plasiravši se među četiri najbolje ekipe, u najmasovnijem takmičenju u Bosni i Hercegovini, Kupu.

Puleni Adnana Elezovića za rivala u polufinalu su  dobili FK Sarajevo, i u srijedu 6. aprila ih očekuje od 16:00 sati na stadionu „Asim Ferhatović – Hase „ prvi susret polufinala sa jednim od najtrofejnijih klubova u BiH ekipom Sarajeva.

 -Vaša očekivanja pred istorijsku utakmicu, upitali smo smo se  šefe struke Konjičana Adnanu Elezoviću?

„ Igračima bih prije svega čestitao na samom plasmanu u polufinale, sigurno nije bilo lako pobijediti Simm Bau, Klis, Omarsku i Zvijezdu i naći se u društvu od 4 ekipe u završnicu. Upravo tako, očekuje nas prva polufinalna utakmica protiv Sarajeva na Koševu.  Neće biti nimalo lako jer igramo protiv branitelja osvajača kupa i jedne od najkvalitetnijh ekipa u BiH i logično je da su oni favoriti u ovom dvomeču, ali ćemo sve dati od sebe i pokušati se prikazati u što boljem svijetlu „ riječi su Adnana Elezovića..