XS
SM
MD
LG

Bondžulić: Moramo naći odgovor na njihovu agresiju i bolje istrčati

Detalj sa konferencije za štampu - foto: fkjavor.com

Uspešnoj seriji Javor Matisa kao da nema kraja. Tri vezane pobede, četvrto mesto na tabeli i dva boda minusa za vodećima, nisu se nadali ni najveći optimisti. Kao da su se I oni našli zatečeni i iznenađeni. Nemaju pravo objašnjenje i do početnog uspeha došli su maksimalnim zalaganjem, za uloženi trud adekvatno su rezultatki nagrađeni. Ističu da sve zavisi od njih i protivnika koliko će ih omesti u njihovim planovima.

Poslednji duel sa Mladošću GAT bila je psihološki dosta zahtevna utakmica. Prvi put su u jedan duel ušli kao blagi favoriti, i po pravilu najteže je unapred dobiti utakmicu. Danas su doputovali u Suboticu, gde će prenoćiti i odmoriti se pred sutrašnji meč na Gradskom stadionu.

- Startovali su sa maksimalnim učinkom kod kuće i dobili ubedljivo Radnik i Voždovac. Trkački su dobri, disciplinovani, vidi se ruka kolege Petrovića, koji je “pekao” zanat u Nemačkoj. Vidi se jedna vojnička disciplina, želja je za nadigravanjem uvek je prisutna. Jednom rečju, zna se ko šta radi. Moramo naći odgovor na njihovu agresiju i istrčati bolje od njih, ako trkački zakažemo neće biti dobro – kaže trener Igor Bondžulić i naglašava da veruje u svoje igrače, tvrdi da da se nalaze u dobrom momentu, puni samopouzdanja da mogu pretočiti na na terenu sve ono što rade na treninzima.