XS
SM
MD
LG

Đorđić začarao mrežu

Dragan Đorđić

Fudbaleri Jedinstva iz Broca nakon osam odigranih kola lideri su drugoligaškog karavana na istoku Republike Srpske.U nedjelju u derbiju kola porazili su ekipu Vlasenice sa minimalnih 1:0 i učvrstili se na prvom mjestu sa 19 osvojenih bodova.

Bročani su ekipa sa najmanje primljenih golova u ligi samo sedam, što govori o disciplini i čvrstini ekipe.Čuvar mreže Jedinstva iskusni Dragan Đorđić propustio je ove sezone samo meč u Gacku zbog korona virusa kada su Bročani primili tri pogotka,ali izborili vrijednu pobjedu.

Na ostalih sedam mečeva Đorđić je samo četiri puta kapitulirao a često svojim sigurnim intervencijama davao samopouzdanje kompletnoj ekipi.Sve zasluge kako on kaže pripadaju timu i stručnom štabu.

-Odradili smo dobar prelazni rok kao i pripreme i rezultati su vidljivi.Igramo dobro,čvrsto,protivnicima je teško da nam stvore šansu za gol.Imali smo jedan kiks kod kuće protiv Veleža, ali smo slavili na dva gostovanja i pokazali da nam je svejedno da li igramo kod kuće ili u gostima.Pokušaćemo da i u narednim utakmicama nastavimo ovako a svi u klubu bi bili presrećni da se okitimo titulom jesenjeg šampiona, istakao je Đorđić

Naredni meč tim iz Semberije igra u subotu protiv ekipe Ilićke u Brčkom.