XS
SM
MD
LG

Medić i Đurđević pojačali Zmajeve!

Uprava fudbalskog kluba Voždovac radi "punom parom" u ovom prelaznom roku, a najnovija pojačanja beogradskog kluba su Predrag Medić i Vukašin Đurđević.

Medić dolazi iz redova surduličkog Radnika, ima 24 godine i radi se o polivalentnom veznom fudbaleru.

Dolaskom Medića želimo da pojačamo konkurenciju u veznom redu, mislimo da će svojim iskustvom i rutinom u igri pomoći da se naši mladi igrači još bolje razviju. Ugovor je potpisan na dve godine i igračkim i ljudskim kvalitetima odgovara svemu onome što Voždovac kao klub predstavlja“, rekao je sportski direktor kluba iz Zaplanjske, gospodin Bojan Leontijević.

Sam fudbaler nije krio zadovoljstvo što je postao deo Zmajeva.

Srećan sam što sam ovim potpisom ostvario svoju veliku želju. Voždovac je klub sa velikim ambicijama, mladom ekipom i napadačkim fudbalom. Ciljevi su da postanem standardan u timu i da izborimo što bolji plasman na tabeli“, kazao je Medić.

I defanzivna linija tima je dodatno ojačana, na Krov je stigao Vukašin Đurđević, doskorašnji fudbaler Rada, sa kojim je potpisan ugovor na tri godine.

Gospodin Leontijević iskazao je zadovoljstvo zbog realizacije transfera 18-godišnjeg defanzivca, čime je nastavljena strategija angažovanja vrhunskih mladih fudbalera.

 „U pitanju je igrač koji igra na poziciji štopera, ali može kvalitetno da odgovori izazovima i na desnom beku. Standardan je član mladih reprezentativnih selekcija Srbije i uklapa se u našu strategiju da povećamo broj elitnih igrača u prvom timu i veoma smo zadovoljni što je došlo do saradnje“, izjavio je sportski direktor kluba iz Braće Jerković.

Đurđević je otkrio svoje impresije po potpisivanju za beogradski klub.

Drago mi je što sam došao u klub kakav je Voždovac. Daću sve od sebe da se što pre uklopim u ekipu, opravdam očekivanja trenera, pomognem saigračima na terenu i ostvarim svoje i klupske ambicije“, rekao je mladi defanzivac.