XS
SM
MD
LG

Gradska apoteka za sve ima leka

MODRIČA – U modričkom Kulturno – sportskom centru u subotu uveče završen je višednevni tradicionalni turnir u malom fudbalu. Okupio je veliki broj učesnika iz Republike Srpske, Federacije BiH, Srbije i Slovenije.

Osam timova veterana, 12 ekipa kadeta i 33 učesnika u konkurenciji seniora odigrali su za šest dana ukupno 112 utakmica. Kod kadeta najbolji je bio „Geokop“ iz Dervente, kod veterana „Persel Srebrenik“, pošto su u finalu savladali Visoku poslovno-tehničku školu iz Doboja sa 3:2.

Seniori modričke Gradske apoteke u najvažnijem meču savladali su federalni Srebrenik sa 3:2.

Ahmed Ibrišimović iz Srebrenika najpouzdaniji je golman manifestacije.

„Puno mi znači na ovoliko kvalitetnom turniru, sa tako perfektnom organizacijom. Zaista, znači mi puno da sam najbolji golman višednevnog programa“, rekao je on.

Prvi strelac turnira bio je Emir Hodžić, igrao je za tim pobednika.

„Čestitam saigračima, ali i odličnoj publici, organizatoru. Bio je sve za pohvalu. Mislim da smo zaslužili prvo mesto, iako je konkurencija bila jaka. Jednostavno, izborili smo se za trijumf“, poručio je Hodžić.

Radulović i Hodžić

Pokrovitelj manifestacije bila je opština Modriča. Načelnik ove lokalne zajednice Jovica Radulović uručio je vredne nagrade i pehar najuspešnijim kolektivima.

„Završno veče 27.Svetosavskog turnira pokazalo je da je Modriča dobar domaćin i da je grad sporta. I veliko prisustvo dece u kasnim satima finalnog dana pokazuje da Modriča živi za sport. Velika poseta publike opredeljuje nas da u narednom periodu ulažemo u sport još i više. Nagrade su vredne, pobedniku je pripalo 6.000 maraka. To je dokaz da iz godine u godinu napredujemo i mislim da smo se svrstali u red najuspešnijih organizatora u BiH“, smatra Radulović.

Razumljivo, pozitivne impresije ispoljio je i Dejan Stojanović, direktor Kulturno – sportskog centra, organizatora gala manifestacije u Modriči.

„Zahavljujem se svim učesnicima turnira, svim sponzorima, pokrovitelju opštini Modriča i načelniku Jovici Raduloviću. Svi oni dali su doprinos da turnir podignemo na znatno viši nivo. Svi su pobednici, pa i gledaoci koji su uživali u kvalitetnom futsalu. Potrudićemo se da naredne godine turnir podignemo za stepenicu više, da privučemo pažnju još jednog broja ekipa, pa da turnir generalno učinimo još boljim“, rekao je Stojanović.

Sumiranje utisaka, a svi su pozitivni, trajaće kratko. Jer, u sredu se otvara 44.ponoćni turnir u Brodu, pa će mnogi nastupiti u „gradu na Savi“.

U borbi za nove podvige...

 

 

 

 

Radulović i najbolji golman turnira