XS
SM
MD
LG

Derventa odgovorila Zvorničanima

KMF Derventa

KMF Derventa je brzo nakon saopštenja KMF Jang Bojs kojeg smo prethodno objavili odgovorio na navode Zvorničana.

Odgovor Dervenćana Zvorničanima prenosimo u cijelosti i bez intervencija.

Poštovani,

Zelimo da se zvanicno obratimo povodom Vašeg saopstenja vezano za finalnu utakmicu Play-offa.

- Što se tice utakmice odigrane u Zvorniku 26.03.2023, zelimo da istaknemo da smo na tu utakmicu otisli desetkovani jer na isti dan okosnica našeg tima je igrala utakmicu 2. Lige RS u Šipovu, nastupajuci za FK “Ukrina” Čečava.

Kao sto ste mogli i vidjeti nasa ekipa je nastupala sa svega 5 igraca prvog tima, kojoj smo prikljucili 4 juniora, da bi smo mogli odigrati utakmicu kod Vas. Takodje želim istaknuti da ne mozemo racunati na usluge igraca koji nastupaju za FK Tekstilac (Duspara,Djuricic,Maric i Ćorić), te dva igraca FK Ljubic (Mitrović i Mišić).

Prvu utakmicu u Zvorniku zakazali ste da se igra u nedelju, isto vece nakon odigrane Vase utakmice u Prijedoru, ne konsultujuci nasu ekipu o terminu odigravanja utakmice (objavom na svoje drustvene mreze). Sutradan smo Vas zvali da se utakmica pomjeri za radni dan ili subotu jer su nasi igraci taj dan nastupali u Šipovu, na šta smo dobili negativan odgovor sa Vaše strane.

Posebno želimo da istaknemo da nikakvog dogovora nije bilo da se obe utakmice igraju u nedelju, prvenstveno jer ste Vi zakazali samovoljno utakmicu u Zvorniku znajuci da nasi igraci nastupaju taj dan za FK “Ukrina” Čečava, a samim tim i u nedelju 02.04 nastupaju za isti klub, te na njih ne mozemo racunati.

S poštovanjem KMF DERVENTA, stoji u odgovoru Dervente.

 

 

Derventa je dala i objavu Jang Bojsa u prilog