XS
SM
MD
LG

Sloga preko Slavije do finala "istoka" Kupa Republike Srpske za juniore

Juniori Sloge iz Doboja su danas u polufinalu regije "istok" Kupa Republike Srpske savladali Slaviju na svom terenu 2:1. 

Iako u različitim rangovima juniorskog takmičenja u Bosni i Hercegovini, Slavija se pokazala u jako dobrom svjetlu protiv premijerligaša, bili ravnopravan rival, pa na momente i bolji. Za razliku od baraža koji je igran prošle sezone kada je Sloga i ušla u Premijer ligu, ovaj put Slavija se odlično suprotstavila i pokazala da ovaj tim ima kvalitet.

U 13. minuti Đorđe Nikić je pogodio za 1:0 poslije jedne kontre Dobojlija. Bio je to i rezultat prvog poluvremena. U drugom, Ognjen Šešlak nalazi put do mreže Slavije i duplira prednost. Bek Sokolova, Mladen Cvijetić smanjio je u 90. minuti na 2:1, ali nije bilo previše vremena za potpuni povratak i tako je i ostalo na kraju.

SLOGA - SLAVIJA 2:1 (1:0)
Stadion "Luke", Doboj
Gledalaca: 50
Sudija: Dragan Žarić (Kotor Varoš)
Strijelci: 1:0 Nikić 13, 2:0 Šešlak 67, 2:1 Cvijetić 90
Žuti kartoni: Jašarević, HAndžić, Ahmetbegović, Nurkanović, Kurtinović (Sloga)

SLOGA: Žilić (od 85. Avdalović), Jelić, Handžić, Omić (od 64. Arsić), Jozinović, Jašarević (od 64. Kurtinović), Šešlak, Delić (od 75. Cvjetković), Nikić, Mujanović (od 51. Ahmetbegović), Delić (od 75. Nurkanović)

SLAVIJA: Stijepić, Gojković, Jevtović (od 83. G. Čelan), Đ. Golijanin, Aškraba, Cvijetić, L. Čelan (od 56. Maksić), M. Golijanin (od 88. Ristić), Čvoro (Od 83. Pekić), Lubura (od 88. Vukmanović)