XS
SM
MD
LG

Spajić nosilac Uefa „A“licence

Stefan Spajić

Iza Stefana Spajića je solidna fudbalska karijera, sa dosta uspeha nastupao je za rogatičku Mladost, Drinu iz Višegrada, Gradinu Srebrenik, Zvijezdu 09, Famos, Stakorinu, Leotar...

Još nije odlučio da prestane sa aktivnim igranjem, a uz to je uspešan i u trenerskom napredovanju pri Centru za edukaciju FS BiH.

 Spajić je ovih dana bio uspešan, položio je ispit za trenera sa Uefa „A“ licencom, tako da će u budućnosti moći da vodi klubove iz saveznog ranga takmičenja.

Svakako da ovo neće biti i kraj njegovog napredovanja u trenerskoj struci jer želi da postane i fudbalski stručnjak sa Uefa  Pro licencom.

- Edukaciju sam započeo pre tri godine. Bila mi je izuzetna čast da učim od eminentnih fudbalskih stručnjaka kojim se ovom prilikom posebno zahvaljujem: profesoru Taloviću, kao i Jeleškoviću, Ibiševiću, Žižoviću, Kruniću, Mrkobradi, Musi, Aliću... od njih sam stekao znanje koje ću nadam se uspešno prenositi na buduća fudbalska pokoljenja. Već sam radio u struci u Gradini iz Srebrenika i paljanskoj Romaniji, dosta mi znači to iskustvo. Ne mislim još prestati sa aktivnim igranjem, zimska je pauza i pregovarao sam sa nekoliko klubova. Volio bih da karijeru nastavim  u nekom od timova koje vode kvalitetni fudbalski stručnjaci, uz koje bih uz igru mogao i da još napredujem i da se  usavršavam. Svoju budućnost vidim u fudbalu i zato sam se posvetio trenerskoj struci a svakako da mi je cilj da u skoroj budućnosti steknem zvanje Uefa Pro trenera- zaključio je Stefan Spajić mladi fudbalski stručnjak sa Uefa „A“ licencom