XS
SM
MD
LG

Maslovarić: Momci su dali maksimum, razlika u kvalitetu je evidentna

Nebojša Maslovarić

Slavija iz Istočnog Sarajeva je u osmini finala Kupa BiH poražena od Zrinjskog na stadionu Pod Bijelim brijegom 3:0.

Nije mogla Slavija da pruži značajniji otpor favorizovanom rivalu, već poslije osam minuta je bilo 2:0, a trener domaćih Željko Petrović, kao i trener golmana Slavije, Nebojša Maslovarić, složni su da je razlika u kvalitetu očigledna.

- Sve od početka do kraja je bilo odlično. Imali smo dosta šansi da damo još koji gol. Ovo je razlika u kvalitetu, uz svo poštovanje prema našem protiniku. Oni su dali sve od sebe, igrali su kompaktno, nije to baš lako proći između linija. Ali, ok 3:0, imali smo još neke šanse, sve je ok, rekao je Željko Petrović poslije službenog debija na klupi Plemića, a onda je svoje viđenje meča iznio i trener golmana Sokolova, Nebojša Maslovarić:

- Čestitam ekipi Zrinjskog na pobjedi. Oni su pokazali zašto su šampioni i osvajači ovog Kupa. Mi smo došli sa idejom da pokušamo iz duplog bloka da zaprijetimo. Nažalost, nismo uspjeli osim te jedne situacije u prvom poluvremenu. Kako je rekao i kolega Petrović, razlika u kvalitetu je evidentna. Nama sada ostaje još nekih petnaestak dana priprema za Prvu ligu Republike Srpske. Moram reći da su naši momci dali svoj maksimum. Većina njih je igrala po prvi put službenu utakmicu u ovakvom ambijentu i nadam se da će ovakvih utakmica biti još u budućnosti.