XS
SM
MD
LG

Zbog Marka Maksimovića i Velimira Drinića odustali od borbe za viši rang

Fudbalski klub Budućnost iz Gornje Slatine obavijestio je danas javnost da neće putovati na utakmicu baraža za ulazak u Regionalnu ligu Republike Srpske grupa "Centar".

Budućnost je nakon saznanja da su za utakmicu baraža protiv Dobora delegirani Marko Maksimović i Velimir Drinić iz Modriče poslala dopis Savez u kojem su obrazložili da su oni još prije dvije godine zatražili izuzeće ove dvojice arbitara, te da ukoliko ne dođe do promjene sudija za utakmicu oni neće prisustvovati utakmici.

Nakon što odgovor nisu dobili, oni su objavili da neće igrati utakmicu, a da je to urađeno u dogovoru sa igračima i klupskim rukovodsvom.

- Nakon juče održanog sastanka uprave i igrača koji su mogli da prisustvuju istom želimo da vas obavijestimo da naša ekipa danas neće igrati drugu utakmicu baraža sa ekipom Dobora (Modriča) zbog delegiranja sudija Marka Maksimovića i Velimira Drinića za koje smo ranije tražili izuzeća. (Vidljivo iz ranijih dopisa savezu)

Juče smo poslali zahtjev savezu gdje smo tražili da iste promijenu za ovu utakmicu, međutim gospoda iz saveza se nije udostojila ni da nam odgovori, s’toga danas ne krećite put Modiče kako bi podržali naše momke.

Putem viber grupe su glasali i igrači u odsustvu te je donešena jednoglasna odluka. (slika ispod)

Sve ovo nema apsolutno nikakve veze sa ekipom Dobora kojoj ovom priliko čestitamo na ulasku u viši rang želimo puno uspjeha u višem rangu. Fer korektna ekipa i dobra ovonedeljna utakmica.

MOMCI SREĆNO, poručili su iz Budućnosti.

 


Posavina 3 : 2 Bratstvo
Crvena zvijezda 3 : 0 Budućnost
Mladost 2 : 2 Sloga 73
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Budućnost 12 10 1 1 31
2 Crvena zvijezda 12 9 1 2 28
3 Posavina 12 7 1 4 22
4 Sloga 73 12 3 3 6 12
5 Skugrić 1964 12 3 2 7 11
6 Mladost 12 3 2 7 11
7 Bratstvo 12 1 2 9 5