XS
SM
MD
LG

Četvrta liga grupa "Semberija": Igrano 16. kolo
Odigrani su susreti 16. kola. Ponovo je došlo do smjene na tabeli pošto je Drina poražena u Vršanima od Stević Jovana, a Novo Doba je bilo bolje od Priboja.
I u ostalim susretima trijumfovali su domaći. Brodac je bio bolji od Akademca iz Triješnice, ostavivši ga u velikim brigama oko borbe za opstanak. Semberijiz Popova igra dobro kao domaćin što je osjetio i fenjeraš Strijelac iz Tutnjevca.
Balatun je pao u Johovcu Ruhotini pod čudnim okolnostima, ali su sudije u centru pažnje. BSK Ledinci je najzad zaigrao dobro. Poražena je Sloboda iz Donjih Zagona. Čast gostima je  spasio Miloš Obilić oz Nove Janje ostavši neporažen u Suhom Polju.
REZULTATI 16 KOLA;
ČARDAČINE: Novo Doba-Priboj 3:2, BRODAC: Brodac-Akademac UIS 4:2, VRŠANI: Stević Jovan-Drina 2:1, POPOVI: Semberija-Strijelac 2:0, RUHOTINA JOHOVAC: Proleter-Balatun 2:1,SUHO POLJE: Jedinstvo-Miloš Obilić 0:0, BATKOVIĆ: BSK Ledinci-Sloboda 3:0
TABELA:Novo Doba 33, Drina 32,Brodac 31,Semberija 28,Sloboda 24, Priboj, Balatun 23, BSK Ledinci 22,Proleter, Stević Jovan 20,Jedinstvo 19,Miloš Obilić 17,Akademac UIS 13,Strijelac 8 bodova.