XS
SM
MD
LG

Veselinović napustio Spartak!

Za vreme Uskršnjih praznika FK Spartak Ždrepščeva krv ostao je bez dosadašnjeg prvog trenera. Dosadašnji šef struke Aleksandar Veselinović iako je imao još važeći ugovor napustuio je klub i prešao u novosadsku Vojvodinu. Po odluci rukovodstva kluba Spartak će dio kraja sezone voditi dosadašnji prvi pomoćnik Vladimir Gaćinović.

Po odlasku Aleksandar Veselinović se zahvalio na odličnom prijemu u Subotici

– Dragi moji, svi Vi koji nosite Spartak u srcu!

Čestitam Vam najveći hrišćanski praznik, Uskrs sa željom da Gospod uvek bude uz Vas. Oni koji su slavili prođle nedelje neka ga takodje slave u zdravlju i veselju svih godina koje su ispred nas.

Bila mi je čast i zadovoljstvo što sam zvanično bio deo Spartaka, kluba sa dugogodišnjom istorijom i tradicijom u Srbiji i regionu. Hvala predsedniku Simoviću i svim ljudima na raznim funkcijama u klubu na saradnji. Imao sam iskrene saradnike i prijatelje u stručnom štabu koji su uložili sebe, i više od profesionalnog, za dobro i uspehe kluba. Ponosan je svaki čovek i trener koji je imao sreću da radi sa momcima i igračima sa kakvim sam radio u Spartaku, prosto rečeno divni su.

Osetio sam toplotu i ljubaznost ljudi grada Subotice. Hvala navijačima Spartaka i svim ljubiteljima fudbala na podršci koju sam osećao.

Spartak ostaje neizbrisivi deo mene!