XS
SM
MD
LG

Hoćemo li završavati ligu, ljudine?

Regionalna liga Republike Srpske grupa Jug trebala je da bude završena do sada.

Utakmice posljednjeg kola odigrane 20. maja, dok su se dvije utakmice igrale 27. maja, a tada je i odlučeno pitanje prvaka ove lige. Stakorina je osvojila bod u Trnovu kod Željeznice, i to joj je bilo dovoljno da obezbijedi šampionsku titulu, te plasman u Drugu ligu Republike Srpske grupa Istok.

Kažemo trebala je da bude završena do sada, ali nije iz nevjerovatnog razloga. Još uvijek se nije odigrala utakmica iz 3. oktobra, dakle iz prošle polusezone, kada su se trebali sastati Rudo i Podgrab. I zimus smo još ukazivali na to da taj meč nije odigran, a akteri samog meča nisu imali nikakvih informacija kada će se taj meč igrati. Iako je apsurdno da polusezona ne bude kompletirana, nadali smo se, opet, opravdavajući to lošim vremenskim uslovima, da će se meč odigrati vrlo brzo na proljeće.

Evo stiže nam skoro i ljeto, a ta utakmica nije odigrana, niti u Comet sistemu postoji nešto što bi ukazivalo na to šta se dešava sa tom utakmicom. Službena lica su upisana, onako kako su i delegirana, ali to je sve. Da li su možda u Savezu zaboravili za tu utakmicu? Možda i jesu, ali na nama je da ukažemo na još jedan propust Fudbalskog saveza Republike Srpske.


OFK Podgrab 0 : 1 Stakorina
Rudo 2 : 0 Željeznica
Han Pijesak 7 : 0 Romanija
Konačna tabela
Poz Tim Utak Pob Ner Por Bod
1 Stakorina 10 6 2 2 20
2 Rudo 10 5 3 2 18
3 Željeznica 10 5 2 3 17
4 Han Pijesak 10 4 4 2 16
5 OFK Podgrab 10 2 2 6 8
6 Romanija 10 1 1 8 4