XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Bećarević presudio Kozari

03.09.2016 Slobodan Babić

Do nove pobjede fudbaleri Sloge doÅ”li su teÅ”kom mukom. Kao Å”to se i očekivalo Kozara se predstavila kao čvrsta i homogena ekipa koja je svoju Å”ansu tražila u brzim kontranapadima.Ā 

Domaći fudbaleri imali su laganu terensku inicijativu i već u 6. minutu Mahmutović je propustio idealnu priliku, kada je golman Mančić intervenisao izvrsno i lopta je zavrÅ”ila u korneru. Čuvar mreže gostiju spriječio je Borislava Lukića u 14. i Jovu Lukića u 35. minutu da realizuju izuzetmo povoljne prilike.

Na početku drugog poluvremena gosti su preuzeli inicijativu i stvorili dvije-tri povoljne prilike za gol koje nisu iskoristili. Kojić u dva navrata i Marinković, a dobro je intervenisao Milkanović. Ipak, bodreni od vjernih navijača fudbaleri Sloge kreću u ofanzivu i u 57. minutu radost na "Lukama". Nakon lijepe akcije nekoliko fudbalera Sloge lopta dolazi do DuÅ”ka Bećarevića, koji sa ivice Å”esnaesterca Å”alje loptu u donji lijevi ugao gola gostiju a golman Mančić bio je nemoćan. Imali su nakon ovog gola domaći joÅ” nekoliko prilika i to posebno u finiÅ”u utakmice kada su Bećarević, Jupić i Zelenković umjesto u gol loptu poslali preko prečke.

U svakom slučaju Sloga je osvojila vrijedne bodove i očekivati je da će u narednim susretima pružati joÅ” bolju i efikasniju igru.

SLOGA - KOZARA 1:0 (0:0)

Strijelac: 1:0 Bećarević (57).Ā 
Sradion: "Luke".Ā 
Gledalaca: 400.Ā 
Sudija: Jovo Karić (Trebinje).Ā 
Žuti kartoni: Hadžikadunić, Bećarević, Ćebić, G. Lukić (Sloga), Makitan, Adžić, Dekić, Marin (Kozara).

SLOGA: Milkanović, Janković (od 80. min. Radovanović), Mahmutović (od 75. min. Zelenković), Hadžikadunić, J. Lukić, Bećarević, B. Lukić (od 57. min. Jupić), Blagojević, Ćebić, Lalić, G. Lukić. Trener: Mitar Lukić.

KOZARA: Mančić, Marinković, Makitan, Petrović, GliÅ”ić (od 67. min. Petković), A. Popović, Kojić, (od 76. min. M. Popović), Bunić (od 71. min. Marin), Dekić, S. Popović. Trener: Velimir Stojnić.

Igrač utakmice: DuÅ”ko Bećarević (Sloga).

Fudbal Fudbal Prva liga Republike Srpske Sloga Kozara