XS
SM
MD
LG

1 : 0
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Zvijezda četiri od četiri

02.09.2017 Administrator DC

Fudbaleri Zvijezde 09 ostvarili su protiv Slavije četvrtu uzastopnu pobjedu od početka Å”ampionata i sa maksimalnim učinkom zauzimaju čelnu poziciju prvoligaÅ”kog karavana.Ni posle 360 minuta mreža tima iz Etno sela ā€œStaniÅ”ićiā€ se nije zatresla, pa je jedan pogodak protiv ā€œsokolovaā€ bio dovoljan za nova tri boda.

Zbog proloma oblaka utakmica je kasnila petnaestak minuta, ali su oba tima prikazala dobar i kvalitetan fudbal. Prvu priliku su imali gosti u 10. minutu kada je Hasković Å”utirao iz slobodnog udarca, ali je Lakić bio na visini zadatka. Å est minuta kasnije prilika za domaće, Babić je ubacio sa desne strane, Tripković glavom Å”utirao sa sedam metara preko gola.

U 30. minutu HuseinbaÅ”ić je Å”utirao sa desetak metara pored gola.

Domaći tim je do vođstva stigao u 32. minutu kada je nakon asistencije petom Mahmutovića loptu na desetak metara prihvatio Vučić i rezantnim udarcem pogodio desni ugao gostujućeg gola.

Na samom isteku prvog poluvremena Berjan je Å”utirao iz slobodnog udarca sa dvadesetak metara, međutim golman domaćih Lakić je odbranio njegov udarac.

U nastavku su gosti zaigrali otvorenije i već u 48. minutu Berjan je uÅ”ao u Å”esnaestarac Zvijezde, te Å”utirao sa desetak metara iskosa, sa desne strane, ali je Lakić odlično reagovao i spasio svoju mrežu.

Dva minuta kasnije nakon ubacivanja HuseinbaÅ”ića dobru priliku nije iskoristio Vučić.

U 54. minutu Govedarica je Å”utirao sa ivice Å”esnaesterca pored gola. Vezista Zvijezde Stanić se naÅ”ao u dobroj Å”ansi u 59. minutu, međutim Butorović je odlično reagovao i odbranio njegov udarac.

Svoje umjeće u protivničkom Å”esnaestercu je pokazao Å”toper Zvijezde Mazić, međutim Butorović je odbranio i njegov udarac. Do kraja su igrači Slavije sve karte bacilli u napad, ali promjene rezultata nije bilo,piÅ”e na sjatu Zvijezda09.com

Zvijezda 09 - Slavija / Foto: zvijezda09.com

Prva liga RS Prva liga RS Prva liga Republike Srpske Zvijezda 09 Slavija