XS
SM
MD
LG

29 : 26
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Neljubazni Trebinjci

12.11.2017 Administrator DC

U 7. kolu Prve lige RS, rukometaÅ”i ā€žLeotaraā€œ pobijedili su RK ā€žMladostā€œ iz Banjaluke rezultatom 29:26 (15:14).

Tokom cijele utakmice bila je izjednačena borba. Utakmica je do 15. minuta bila gol za gol i tada su domaćini za četiri minuta doÅ”li do vođstva od 10:7.

Prednost od tri gola su održali sve do 27. minuta, kada su gosti izjednačili rezultat na 13:13, da bi domaći ponovo smogli snage da daju dva i prime jedan gol za odlazak na odmor sa rezultatom 15:14.

U drugom poluvremenu viđena je izjednačena igra, a onda gosti furiozno od 45 do 49 minuta prave razliku 0:4, a na semaforu je pisalo 20:22.

Nakon ovoga domaci opet velikim naporom u 53. minutu dolaze do 24:23. Do kraja utakmice povećali su razliku za krajnjih 29:26.

Nakon utakmice trener Milan Simonović je rekao da je to bila dosta borbena utakmica i da je njegova ekipa imala dosta problema sa disciplinom u odbrani i napadu.

ā€žIzlazili smo iz kolektivne igre koju smo dogovarali u svlačionici i treba vrijeme za to da se ispraviā€œ, kazao je Simonović.

U redovima domaćih treba pohvaliti golmana Savovića koji je imao 13 odbrana i Ninkovića koji je postigao 10 golova, kod gostiju Todorović je postigao 7 golova,piÅ”e Trebinjelive.infoĀ 

RK ā€žLeotarā€œ:Ā Savović, Uljarević 1, Komnenović 5, Bojović, Ćuzulan, Bratić, Ambulija, Tasovac 1, Spaić 1, Ninković 10, Samardžić, Kapor 7, Å eÅ”lija 3, Tabaković 1, Petković. Trener:Milan Simonović.

RK ā€žMladostā€œ:Ā Kovačevič 3, Glumičič 4, Kremenović, Krstajić 2, Kos 2, Petrović 3, Latinović, Telen 4, JanjuÅ” 1, Todorović 7, Bjelajac. Trener: Mirko Kos.

RK Leotar / FOTO: TrebinjeLive

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Leotar Mladost
edisefer je podelio utakmicu
EnverBajrica je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača