XS
SM
MD
LG

2 : 4
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Krupljani, ipak bolji

15.11.2017 Slađan Jeremić

DOBOJ – Novembarska studen okovala je fudbalski Doboj, pa ne popušta. Sloga se sada htela suprostaviti Krupi, ali je Premijerligaš BiH pokazao pravo lice i nije dozvolio nikakvo rezultatsko iznenađenje.

Gosti su poveli prilično rano, domaćin se munjevito vratio u igru, ali je Lazar Marjanović sa dva pogotka do kraja prvog poluvremena otklonio sve dileme. U nastavku su Dobojlije uspele smanjiti reziltat, ali je Krupa ponovo otišla na dva pogotka prednosti i nije više dozvolila rivalu da joj se približi. Fudbalerima Sloge ostaje da se što bolje konsoliduju u Prvoj ligi RS, dok se Krupljanima pruža prilika da stignu do same završnice takmičenja u kome do sada nisu bili pobednici.

Sloga – Krupa 2:4 (1:3)

Stadion: Luke. Gledalaca: 50. Sudija: Luka Bilbij(a Prijedor) . Strelci: Aličić u 26.i Andrić u 68.minutu za Slogu, a Dabić u 17., Marjanović u 36.i 38., Aleksić u 75.minutu za Krupu. Žuti kartoni:

SLOGA: Matović , Janković (od 46.min.Lazić ), Hadžimujić , Mijić , Fočić , J.Lukić (od 77.min.Ilić ), Gavrić , Blagojević , Pljevaljčić , Aličić , Ristić (od 65.min.Andrić ).

KRUPA: Kutić , Maksimović , Makitan , Koljić (od 46.min.Redžić ), Dujaković (od 65.min.Ilić ), Palić , Dabić , Savić , Aleksić , Marjanović , Šamara .

Igrač utakmice: Lazar Marjanović (Krupa) 8.

Ostalo BiH Ostalo BiH Kup Republike Srpske Sloga Krupa
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača