XS
SM
MD
LG

25 : 28
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Leo slavio u Derventi

04.11.2018 Trebinje live

U 5. kolu Premijer lige BiH u rukometu RK "Leotar" je kao gost pobijedio ekipu "Dervente" rezultatom 25:28 (12:10). Ovo je prva pobjeda Trebinjaca u gostima u ovogodiŔnjem prvenstvu, a četvrta ukupno.

Pobijeđena je iskusna ekipa koja već sedmu godinu zaredom igra najkvalitetniju ligu u BiH.

U prvom poluvremenu domaćini su bili bolji i imali su prednost tokom prvih 30. minuta. Na odmor se otiÅ”lo sa prednoŔću domaćina od dva gola razlike - 12:10

I u nastavku utakmice domaćini su bili bolji i doÅ”li su do prednosti od 16:12, ali tada je na scenu stupio odlični golman Radović sa svojim odbranama koji je dao vjetar u leđa ostalim igračima.

U 45. minutu Trebinjci vode sa 18:20. Do kraja utakmice igrači trenera Milana Simonovića drže konce u svojim rukama i dolaze do zaslužene pobjede.

U narednom kolu u Trebinjedolazi ekipa Goražda.

RK Derventa:Ā Ristić, Živanić 7, Denić, Sibinčić 4, Lukić, Zemunović 1, Milinković 2, Å krga R., Dragičević, Å krga D., Stanković 1, Starčević, Pekić 5, Nikić, Pejić, MiÅ”anović 5.

RK Leotar:Ā Savović, Draganić 3, Bojović, Milićević 3, Milojević 6, Mićić, Ninković 2, Radović, Srdanović 1, Jovanović 1, Uljarević 1, Janković 4, Glendža 7, Ražnatović.

Premijer liga BiH Premijer liga BiH Premijer liga BiH Derventa Leotar
AmarZerem je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača
Mici22 je ocenio igrača