XS
SM
MD
LG

30 : 24
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Hercegovina bolja od Prijedora

07.04.2019 Radio Nevesinje

Hercegovina - Prijedor

U 15. kolu Prve rukometne lige RS Hercegovina je večeras u Nevesinju savladala Prijedor rezultatom 30:24. Nevesinjci su se tako rivalu revaširali za poraz iz jesenjeg dijela sezone.

Nešto opušteniji ulazak nevesinjskih rukometaša u utakmicu gosti su iskoristili i poveli sa 4:1. Međutim, domaći su brzo posložili redove, zaigrali čvršÄ‡e u odbrani i uigranim kontrama punili mrežu rivala. Najbolji period imali su u posljednjih deset minuta prvog poluvremena kada su napravili seriju 7:1 za miran nastavak susreta.

U drugom dijelu utakmice Hercegovina je rutinski održavala prednost, a u finišu susreta priliku su dobili juniori i imali su zapažene role. Devet igrača iz domaćeg sastava upisalo se u strijelce, a briljirao je Dragović sa 11 golova. Kod gostiju se istakao Blagojević sa 10 golova.

U narednom kolu Hercegovina gostuje u Banjaluci ORK „Borac“.

HERCEGOVINA – PRIJEDOR 30:24 (15:9)

Sportska dvorana „Nevesinjka“. Gledalaca: 200. Sudije: Trnčić, Džebo (I. Sarajevo). Isključenja: Hercegovina (6 min), Prijedor (14 min). Sedmerci: Hercegovina 3 (2), Prijedor 5 (3).

HERCEGOVINA: Stajić, Džidić, Kovačević (3), Pantić, Knežević, Šipovac (2), Manigoda (2), Grahovac, Buha (1), Avdalović, Ivanović (2), Čabrilo (3), Babić (3), Šarenac, Dragović (11), Vujadinović.

PRIJEDOR: Đuričić, Blagojević (10), Babić, Šerbula (2), Kesar, Kovačević (3), Ivanović (3), Mišković, Vokić (1), Topić, Balaban (5).

Prva Liga RS Prva Liga RS Prva liga RS Hercegovina Prijedor
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Xbyxaj je ocenio igrača
Kiksi je podelio utakmicu
Mici22 je ocenio igrača