XS
SM
MD
LG

4 : 2
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
IzveŔtaj utakmice

Nevesinje bolje od Jahorine

25.11.2019 Administrator DC

Nevesinje - Jahorina

KMF ā€žNevesinjeā€œ bio je uspjeÅ”an na ovosezonskoj premijeri pred domaćim navijačima. U zanimljivoj utakmici u Sportskoj dvorani ā€žNevesinjkaā€œ domaći su savladali Jahorinu sa 4:2 i sa tri startne pobjede čvrsto drže čelo tabele u Prvoj ligi RS.

Ā 

Nevesinjci su igrali ofanzivno i stvarali prilike, ali su za trijumf morali uložiti mnogo truda. Ekipa sa Pala se predstavila kao disciplinovana i čvrsta ekipa.

KMF ā€žNevesinjeā€œ je nakon nekoliko propuÅ”tenih prilika stigao u vođstvo u 13. minutu. Gosti su izjednačili u samom finiÅ”u prvog dijela, a kada su u uvodnim minutama nastavka joÅ” jednom zatresli mrežu Romovića na terenu je postajalo sve uzbudljivije. Domaći su visokim presingom natjerali rivala na grčevitu odbranu i ubrzo je stiglo poravnanje. Nevesinjci su nastavili da opsjedaju gol Paljana i u 29. minutu ponovo su stigli do vođstva. Drugi gol Pudara u 32. minutu uveo je utakmici u mirniju fazu. U samom finiÅ”u Jahorina je u napadačke akcije uključila i golmana, ali bez rezultata.

Nevesinjska ekipa sada ima sve tri pobjede i u narednom kolu gostuje u Banjaluci Policajcu koji takođe nema poraza. Prethodno će u Doboju igrati utakmicu 1/8 finala Kupa BiH sa domaćim Liliumom.

Večeras je u Sportskoj dvorani ā€žNevesinjkaā€œ bilo planirano da se KMF ā€žNevesinjeā€œ uruče pehari i medalje za osvojenu titulu prvaka RS. Međutim, zbog spriječenosti predstavnika Fudbalskog saveza RS da doputuje u Nevesinje, podjela odličja prolongirana je za neku narednu priliku.

NEVESINjE ā€“ JAHORINA 4:2 (1:1)

Sportska dvorana ā€žNevesinjkaā€œ. Gledalaca: 300. Sudije: Nemanja Vujadin, Zoran Soknić (I. Sarajevo). Strijelci: 1:0 Pudar u 13, 1:1 KoÅ”arac u 19, 1:2 KoÅ”arac u 22, 2:2 Laketa u 25, 3:2 Radovanović u 29, 4:2 Pudar u 32. minutu.

NEVESINjE: Romović, Pudar, Miličević, Laketa, Kljakić, Gutić, Radovanović, Vuković, Komlen, Šarenac, Glogovac.

JAHORINA: Miladinović, Dabarčić, Obradović, Vuković, Tadić, KoÅ”arac, Jeftović, Lazić, Kozić, Koroman, Cerovina.

Izvor: Radio NevesinjeĀ 

Futsal Futsal Prva liga RS Nevesinje Jahorina
zule01 je ocenio igrača
zule01 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
mario172 je ocenio igrača
kenghi je ocenio igrača