XS
SM
MD
LG

5 : 1
Da bi ste mogli učestvovati u aktivnostima ove utakmice morate se registrovati i prijaviti na sajtu.
Izveštaj utakmice

KMF ’’Boračka’’ iz Gradiške startao pobjedom

14.11.2019 Zoran Kalinac

KMF Boračka

Proteklog vikenda startalo je prvenstvo Druge futsal lige Republike Srpske grupa Zapad, u kojem se nalaze i dva kluba iz Gradiške.

 

Nakon osnivanja ovog ljeta, Klub malog fudbala ''Boračka'' iz Gradiške u premijernoj takmičarskoj utakmici pod okriljem Fudbalskog saveza Republike Srpske upisao je visoku pobjedu protiv KMF-a ''Starčevica'' i tako na najljepši mogući način započeo svoje putovanje kroz ovaj sve popularniji sport i kod nas.

Dvostruki strijelac bio je Knežić, dok su po jednom za domaćina koji svoje utakmice igra u Kozarskoj Dubici pogađali Kovačević, Francuz i Gavrić. Počasni gol za goste iz Banjaluke postigao je Gaćeša.

KMF ''Gradiška'' u prvom kolu ove sezone gostovao je kod ekipe Viktorije, koja ove godine važi za jednog od glavnih kandidata za plasman u Prvu ligu. Gradiščani su se odlično držali u Ribniku, međutim trostruki strijelac Rabihić, te manjak koncentracije u posljednjoj minuti rezultovao je porazom do 5:2. Domaće je upravo Rabihić doveo u vođstvo u 16. minuti, da bi samo minut kasnije Majstorac izjednačio na 1:1. Međutim, do kraja prvog dijela igrač utakmice Rabihić još dva puta je zatresao mrežu Bojanića. U drugom dijelu tračak nade gostima donio je Kisin, međutim u posljednjoj minuti Ćubić iz penala, te rezervista Stanišić rješavaju pitanje pobjednika.

U drugom kolu KMF ''Gradiška'' u Srpcu je domaćin ''Sokratesu'', dok ''Boračka'' gostuje kod takođe novoformiranog kluba, banjalučkog ''Borca''. Nakon druge runde, u trećem kolu Druge futsal lige RS u Kozarskoj Dubici snage će u lokalnom derbiju odmjeriti dvije gradiške ekipe.

 

Futsal Futsal Druga liga RS – Zapad Boračka Starčevica
Petar24 je podelio utakmicu
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača
esmirbahtic je ocenio igrača